Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Luuk van der Heyden

Ik ben Luuk van der Heyden, 21 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Ik zit momenteel in het derde jaar van de studie Sport, Gezondheid en Management en loop dit semester  stage bij Transferpunt Sport. Ik heb veel zin om een kijkje te nemen in het werkveld en ben erg enthousiast om te beginnen met de projecten waar ik aan ga bijdragen. Buiten mijn studie ligt mijn grote passie bij voetbal. Ik voetbal zelf op recreatief niveau bij voetbalclub Kolping-Dynamo in Nijmegen en daarnaast heb ik al zo’n 10 jaar een seizoenskaart bij NEC Nijmegen. Naast voetbal en studie heb ik een bijbaantje als teamleider bij de COOP en hou ik ervan om op stap te gaan met vrienden.

De projecten waarmee ik mij dit half jaar ga bezig houden lopen uiteen van het ontwikkelen en organiseren van vrijwilligersbeleid voor een triatlon, tot aan het doen van een effectmeting van een groot sportevenement voor mensen met een beperking. Ik heb erg veel zin deze stage en ga er samen met de andere stagiaires een leuke en leerzame tijd van maken.

Author Info

Content Manager