Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Studeer jij Sportkunde bij HAN Sport en bewegen? Wil je ervaring opdoen als junior adviseur en sportondersteuner, projectmatig werken en in aanraking komen met verschillende soorten opdrachtgevers en professionals in het werkveld van Sport en Bewegen? Kom dan stage lopen bij het Transferpunt Sport!


ACHTERGROND

Binnen het Instituut HAN Sport en Bewegen is ook het Transferpunt Sport gesitueerd. Het Transferpunt Sport en Bewegen heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan het realiseren van sport- en bewegingsdoelstellingen van (sport)organisaties. Denk daarbij aan sportverenigingen, sportbonden, commerciële sportaanbieders en sportondernemers, gemeenten/sportservicebedrijven en evenementorganisatoren.

TEAM

Als stagiair bij het Transferpunt Sport maar je onderdeel uit van een enthousiast en gemotiveerd team van HAN S&B studenten, aangevuld met deskundige professionals (HAN S&B docenten en sportprofessionals in ons netwerk) die je coachen om zelfstandig, in teamverband, projecten en opdrachten uit te voeren. Gelijkwaardigheid en vertrouwen, bekendheid en betrokkenheid, en ontwikkeling en expertise (professionaliteit) staan hierbij centraal.

WERKZAAMHEDEN

Je houdt je bezig met het ondersteunen en adviseren van organisaties op het gebied van sport en bewegen bij allerlei vraagstukken: van het ontwikkelen van (vrijwilligers)beleid, een sponsorplan of een ledenwervingsplan, de communicatie en/of marketing van sport(aanbod/events) en het geven van workshops, tot en met het opzetten van samenwerkingsverbanden en vernieuwend sportaanbod binnen een wijk of de organisatie/evaluatie/impactmeting van een sportevenement of sportinterventie.

De werkzaamheden sluiten door deze diversiteit aan opdrachten en projecten goed aan bij het onderwijs van Sportkunde. Het biedt je daardoor veel mogelijkheden om Transferpunt Sport opdrachten/projecten in te zetten binnen de bijvoorbeeld de OWE ‘Onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen in de praktijk’ (OVOP; als derdejaars) of het afstudeerprogramma (als vierdejaars) en te werken aan de competentiegebieden en leeruitkomsten die daarin centraal staan.

PROFIEL

De volgende trefwoorden geven aan welke studenten wij graag verwelkomen als stagiair:

  • Betrokken, Teamplayer, Creatief
  • Gretig om een uitdaging aan te gaan
  • Kan zijn/haar ideeën of (analyse-/onderzoeks)resultaten op een duidelijke en aantrekkelijke wijze omzetten tot advies en overdragen
  • Is bereid om soms in de avonduren of eventueel in het weekend te werken als het project of onderzoek dat vereist
  • Is bereid om soms door Nederland te reizen als het project of onderzoek bij de doelgroep dat vereist (eventuele reiskosten worden vergoed)

STAGEPERIODES

De stageperiodes bij het Transferpunt Sport lopen parallel aan de onderwijssemesters van de HAN:

Semester 1: september t/m januari – Semester 2: februari t/m juli (grofweg).

Twee semesters (bv. een heel studiejaar) lang stage lopen conform het afstudeerprogramma Sportkunde is ook mogelijk.

LOCATIE

Gymnasion, Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen

CONTACT

Ben je geïnteresseerd in een stage bij het Transferpunt Sport, stuur dan je sollicitatiebrief inclusief C.V. naar info@transferpuntsport.nl. Vermeld duidelijk of je op een 1e/2e/3e/4ejaars stageplek solliciteert.