Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Schok en Pomp trainingen

BEN JIJ AL IN STAAT OM EEN LEVEN TE REDDEN?

Wij zijn erg blij jullie te mogen mededelen dat we op maandag 31 mei de cursus ‘’Schok en Pomp’’ organiseren op de HAN. Tijdens deze cursus staat levensreddend handelen centraal. Zo leer je bijvoorbeeld reanimeren en een AED gebruiken. De cursus wordt begeleid door een tweetal geneeskunde studenten van het Erasmus Medisch Centrum. De cursus is bedoeld voor alle studenten van het Instituut Sport & Bewegen op de HAN in Nijmegen en is geheel gratis!

Voor meer informatie over de cursus ‘’Schok en Pomp’’, zie: ‘Veilig in zee met MDT’ – Reddingsbrigade

Het Transferpunt Sport voert samen met Reddingsbrigade Nijmegen en de Nationale Raad voor Zwemveiligheid (NRZ) een project genaamd ‘’Veilig in Zee met MDT’’. Het doel van dit project is om meer jongeren het traject van maatschappelijke diensttijd uit te laten voeren bij Reddingsbrigade Nijmegen. Jongeren kunnen op deze manier een maatschappelijke rol vervullen, zichzelf ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied en kunnen kennis maken met werkervaring binnen bijvoorbeeld een zwembad of zwemvereniging. Voor meer informatie over MDT, zie: Kiezen voor maatschappelijke diensttijd – Reddingsbrigade

De cursus wordt gegeven op de HAN in het gymnasion (Heyendaalseweg 141). De cursus heeft een
duur van ongeveer drie uur en wordt verdeeld over twee verschillende tijdsblokken: in de ochtend en in de middag. Er is voor de eerste opleidingsronde een beperkte beschikbaarheid. Let dus op, vol = vol! Tijdens de cursus worden de corona maatregelen uiteraard goed nageleefd, er is dus voldoende afstand en ruimte voor de groep. Je kunt je aanmelden voor de cursus door een mail te sturen naar schokenpomp@transferpuntsport.nl met je naam, mailadres, studentnummer en een voorkeur voor een tijdsblok (ochtend of middag). We proberen ieders voorkeur in vervulling te brengen maar we kunnen niks beloven. Er komt nog een vervolgmail voor degene die zijn aangemeld met verdere informatie en de specifieke ruimte waar de cursus verzorgd gaat worden.

Author Info

Content Manager