Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Studenten HAN helpen winnaars Stimuleringsprijs met frisse blik en actuele kennis

Eerder deze maand zijn onze junior adviseurs Fjell Kuiper en Rik Eikholt samen met senior adviseur Sanne Cobussen geïnterviewd door de Gelderse Sport Federatie. In dit interview is gesproken over de organisatie het Transferpunt Sport en de impact die de studenten hebben binnen de projecten van de Gelderse Sport Stimuleringsprijs. De winnaars van de Gelderse Sport Stimuleringsprijs gingen de samenwerking aan met het Transferpunt Sport en maakten gebruik van onze expertise. In het artikel vertellen Rik en Fjell over hun ervaringen tijdens de samenwerking met Pleintje en SamenFun. Wij kunnen alvast vertellen dat de samenwerking een succes is geworden omdat Rik en Fjell tijdens de huidige stageperiode de samenwerking met Pleintje en SamenFun, namens het Transferpunt Sport, hebben verlengd.

Daarnaast kijken wij uit naar welke nieuwe initiatieven naar voren komen tijdens de nieuwe editie van de Gelderse Sport Stimuleringsprijs. Uiteraard kijken wij ook uit naar meer succesvolle samenwerkingen met initiatieven.

Klik op onderstaande link voor het volledige artikel: https://www.gelderssportakkoord.nl/artikel/studenten-han-helpen-winnaars-stimuleringsprijs-met-frisse-blik-en-actuele-kennis/.

#Geldersesportfederatie #Gelderssportakkoord #HAN #Stimuleringsprijs #Gelderland

Author Info

Content Manager