Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Voetbalvereniging vv OSC in de race voor winst in de Klaas Jan Huntelaar Foundation!

Voetbalvereniging vv OSC in de race voor winst in de Klaas Jan Huntelaar Foundation!

Spannende tijden voor de voetbalvereniging OSC uit Oosterhout bij Nijmegen. Tot en met 20 december kan iedereen haar stem uitbrengen op het beste project van de KJH Foundation, OSC doet mee voor de financiering van het 4e voetbalveld. Het veld ligt er inmiddels al, maar het financiële plaatje is nog niet helemaal rond.

De vingers jeuken ondertussen bij het bestuur en alle leden van de voetbalvereniging uit Oosterhout, gemeente Nijmegen. De club kan een geldbedrag winnen van bijna 20.000 euro. Het te winnen geldbedrag zal besteed worden aan extra kleedkamers, de dugouts en de verdere aankleding van het 4e veld. OSC heeft in de afgelopen zomervakantie het nieuwe grasveld aangelegd zodat alle kinderen gezond kunnen blijven sporten. Het nieuwe veld is noodzakelijk door de groei van de vereniging in de afgelopen jaren.

De foundation reikt geld uit aan amateurverenigingen die een project willen realiseren wat ook van maatschappelijk belang is.

OSC is door de foundation geselecteerd uit veel verenigingen in Nederland en is nu nog de laatste vereniging uit Gelderland die meedoet in de finaleronde. De mensen kunnen stemmen via de website van de foundation. Op deze website (www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl) kun je nog meer te weten komen over de foundation en de voetbalvereniging OSC.

Voorzitter Jeugdcommissie OSC en voetbalvader Maikel de Laet is erg positief over de foundation: “Als wij het geldbedrag voor de financiering van het nieuwe grasveld zouden winnen dan kunnen we onze maatschappelijke functie verder uitbouwen. Zo werken we samen met N.E.C. Doelbewust, investeren we in meidenvoetbal en hebben we sinds één jaar een G team in ons midden”

We hopen dan ook dat iedereen uit Oosterhout, Nijmegen en omgeving dit mooie initiatief ondersteunt. Stem dus op OSC!

Stemmen op v.v. OSC doe je via de site van de foundation www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl (klik hier)

Author Info

Jasper van Houten